با تشکر از شهریار عزیز که احساس میکنم حرفهای دلش رو داره میزنه
من با اجازه دوستان به چند نکته اشاره میکنم که شاید برای بقیه هم سوال باشه
- درسته که شهرسخت افزار 150 هزار عضو داره اما تعداد کثیری از این اعضاء غیرفعال هستند و کمتر از 1/10 تعداد شاید باز هم برای بار دوم به سایت سر بزنند
- قدم گذاشتن در مسیری که پرفراز و نشیب هست و برای بار اول اجرا می شود نیاز به یک پشتیبانی گردن کلفت داره بدون تعارف عرض کنم درسته همه ما انسان هستیم و باید تا جایی که میتونیم خدمت کنیم اما ضرب المثلی هست که میگه گربه برای رضای خدا موش نمیگیره منظور من این نیست که باید حق و حقوقی تعیین کنی خیر منظورم اینه که در این مسیر باید پشتوانه باشه باید ایجاد انگیزه باشه همیشه نمیشه خود فرد برای خودش ایجاد انگیزه کنه عوامل بیرونی هم تاثیر بسزایی در این بستر دارند
- اهداف اولین چیزی هست که در این روند باید تعیین بشه تا هدف مشخصی نباشه نمیتونیم پیش بریم و نمیتونیم هدف رو هم خودمون تعیین کنیم هدف اولیه لازمه پس از اون در طی روند مواردی پیش میاد تا ظوابط و اهداف عالیه دیگری مقرر بشه
- صبحت از افراد متخصص شد
افراد متخصص خیلی خوبی در سایت هم اکنون داریم
به نظر من نیازمند یک یاعلی هستند برای خودشون تا بتوانند در سایت فعالتر باشند کمی ممکنه کم کاری در بعضی قسمتها احساس میشه در بعضی قسمتها هم از بس پرکاری هست اصلاً کسی رغبت دنبال کردن جریان نیستند مثل خودم شاید خیلی از بحثهای مشاوره خرید رو دنبال نکنم
بحث اورکلاک چون الان روند جداگانه پیدا کردم نامنظم شده اگر امکانش بود که بچه های تیم در یک زمان مشخص روی یک پلتفرم بحث و نظر بدهند و در زمان دیگر با همدیگه روی یک پلتفرم دیگه تمرکز کنند
بحث اخبار سخت افزار قرار بود منظم بشه یکی خبر رو از منابع دیگه در بیاره مترجم باشه ویراستار باشه اما میگن " آتیشه که زود روشن میشه زود هم خاموش میشه"
بحث های جانبی زیاد دیگر هم به همین طریق ولی بعضی بحثها هستند که یواشکی با کارشون ادامه میدهند و خوشبختانه روندشون نه تند بوده و نه کند همون روند سابق و خوبشون رو ادامه دادند مثل بحث " آخرین فیلم یا انیمیشن که دیدید" یا بحث های قسمت عکس
در کل این ایده بسیار عالی هست اما سریع شروع نشه بهتره روی روال عادی اما به قول خودت شهریار جان با " اهداف رویایی اما افکار منطقی" کم به کم پیش بریم

Bookmarks